JPM Projecten

DIENSTEN

U kunt bij JPM Projecten terecht voor
 

  • Uitbreiding van uw winkelpand, kantoor of woonhuis

  • Herindelen van ruimtes

  • Alles voor vloeren: dekvloeren, vloerverwarming en vloerafwerking

  • Electro-technische installaties, verlichting, CV en loodgieter werkzaamheden

  • Plaatsen van wanden, plafonds, deuren en ramen

  • Maatwerk betimmeringen

  • Interieurbouw

  • Verbouwen van bijvoorbeeld garage naar kantoor

 

Als u het plan heeft om uw winkelpand, kantoor of woning te verbouwen, dan breken er spannende, maar vooral leuke tijden aan. U heeft grootse plannen, maar de vraag is:
Waar moet u beginnen? JPM Projecten helpt u hier graag bij.

 

Verbouwen betekent een financiële investering, maar weet dat het u absoluut veel positiefs op gaat leveren. Per direct gaat u genieten van extra wooncomfort of een toevoeging van uw woonoppervlak, uitbreiding van uw bedrijf of kantoor. Mogelijk zal hierdoor de waarde van het object stijgen. Dat voordeel hangt af van het soort verbouwing dat wordt uitgevoerd. We nemen de tijd voor u, denken graag met u mee en we bespreken welke opties mogelijk zijn.

                                                                             

Zakelijke verbouwing of onderhoud 

Bij zakelijke verbouwingen overleggen wij met u de mogelijkheden, om zo praktisch mogelijk aan het werk te gaan. Op efficiënte momenten of periode, waarbij het bedrijf ongehinderd verder kan functioneren en wij in staat zijn het juiste resultaat op te leveren. Of het nu gaat om eenvoudige onderhoudswerkzaamheden of het opnieuw inrichten van het gehele of gedeeltelijk bedrijfspand. Wij denken graag met u mee, hoe we uw ideeën kunnen realiseren in het gewenste tijdsbestek.

 

Particuliere verbouwing of onderhoud

Het opleveren van vakwerk zit in ons bloed. We kunnen niets leukers bedenken, dan het naar volle tevredenheid opleveren van projecten. Wij zijn van mening dat een project pas volledig geslaagd is als u tevreden bent. 

 

Bij verbouwingen of groot onderhoud wordt (financieel) geïnvesteerd. 

Duurzaam wonen: U kiest voor een duurzamer en energiezuiniger huis, dat beter is voor het milieu is. Dit zal zorgen voor lagere vaste lasten én voor een betere verkoopwaarde. Verbeteringen kunnen zijn: Isolatie, dubbel glas en of vloerverwarming en een warmtepomp. 

Upgraden huidige woning: Misschien wilt u uw huidige woning upgraden naar een moderne versie met moderne materialen of een geheel nieuwe indeling creëren met nieuwe vloerafwerking of een totaal nieuw interieur. Hierbij adviseren wij u graag. Samen kunnen we met verschillende experts een totaal plaatje voor u verzorgen met een kleuradvies, interieurontwerp of lichtplan. Aan de hand van het advies maken we een plan van aanpak om alles uit te voeren binnen uw budget en tijdbestek.

 

We werken met een klein team van ervaren vakmensen, adviseurs en leveranciers om te zorgen dat u project volgens planning verloopt binnen het budget. Wij werken met korte lijnen en een heldere communicatie, waarbij u voortdurend op de hoogte wordt gehouden over het voortgangsproces. Leveranciers en vakmensen zijn zoveel mogelijk in de directe omgeving van Bergen op Zoom geselecteerd. Indien mogelijk werken met Nederlandse fabrikanten om de processen te minimaliseren. Dit is kostenbesparend en beter voor het milieu.