JPM Projecten

TEAM

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Jean Pierre van Merode een geboren ondernemer. Sinds 1991 woon ik samen met Hannie. Beiden zijn we opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn carrière ben ik gestart in de elektrotechniek. Al vrij snel maakte ik een switch om te gaan werken bij een evenementen bedrijf in diverse functies. Na vele jaren gewerkt te hebben als directeur en aandeelhouder, heb ik uiteindelijk in 2010 besloten om het roer volledig om te gooien. We zijn uit Nederland vertrokken voor een wereldreis. Na bijna 8 jaar reizen, hebben we ons opnieuw gesetteld in Halsteren. Klaar voor een nieuwe fase vol nieuwe kansen en uitdagingen. Het is tijd voor een nieuwe onderneming.

 

Bijna 25 jaar werkte ik vooral projectmatig, daarom was de keuze al snel gemaakt. Het organiseren en samenbrengen van partijen is voor mij gewoon het leukste wat er bestaat. Na een goede voorbereiding om mijn nieuwe bedrijf te starten, het vinden van de juiste leveranciers en uitvoerende partijen met de expertise die nodig is, staat JPM Projecten als een huis.

 

Met mijn jarenlange project ervaring wil ik klanten allereerst voorzien van een goed advies. Samen een plan van aanpak maken, dat gekoppeld is aan het beschikbare budget. En…. laat dan de uitvoering maar aan mij over, dat is me op het lijf geschreven. 

Alles wordt uitgevoerd tegen eerlijke prijzen, met de juiste materialen en expertise die nodig zijn. 

 

Heeft u plannen voor verbouw of onderhoud?
En een passend budget?

Zoekt u een eerlijke partij waarmee u helder kunt communiceren?

Dan ben ik de juiste persoon, neem vrijblijvend contact met me op.

 

Een vriendelijke groet,

Jean-Pierre van Merode

JP van Merode _ JPM Projecten.jpg
Favicon _ To Assist, Grenzeloze Dienstve

HET TEAM VAN TO ASSIST, GRENZELOZE DIENSTVERLENING

Met veel plezier stellen we ons voor! We waarderen het enorm, dat we JPM Projecten vanaf de start van het bedrijf zijn gaan ondersteunen met de werkzaamheden die nodig zijn en aandacht vragen. 

Wij zijn Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse. Als team virtuele assistenten hebben we veel kennis en vullen we elkaar aan. We krijgen er energie van om jou als ondernemer te ondersteunen. Werkzaamheden uit handen nemen, waardoor je zelfs groei binnen je bedrijf kan realiseren. We willen en kunnen niet anders dan zorgen voor topkwaliteit. We komen de afspraken na en leveren de werkzaamheden binnen de afgesproken tijdsperiode af. Beiden hebben we jarenlange werkervaring met een breed pakket aan kennis in huis, zijn hbo-opgeleid en hebben vele cursussen en trainingen gevolgd. We werken met het complete Microsoft Officepakket en vele online tools.

 

De voordelen van persoonlijke assistentie voor jouw onderneming

 

Het samenwerken met virtuele assistenten biedt jou als ondernemer vele voordelen. Misschien heb je er nog niet eerder aan gedacht of ben je er niet mee bekend. Het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening helpt je ontzorgen.​

 

Jij kunt doen waar jezelf goed in bent en wij doen de taken, waar wij goed in zijn.


​Voordelen van samenwerken met virtuele assistenten: 

  • Jij kunt werken aan je eigen succes

  • Wij nemen taken over waar je zelf geen tijd voor hebt.

  • Jij kunt je volledig richten op je core business

  • Zorgeloos werken

  • Jij krijgt meer tijd, rust en energie
     

Maak kennis met de virtuele assistenten

 

Wil je ons leren kennen? Wil je met ons bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen, dan horen we het graag. Elke ondernemer is uniek en heeft zijn/haar eigen werkwijze. Gebruik je als ondernemer andere programma’s dan wij? Geen probleem, wij zorgen dat we het binnen afzienbare tijd beheersen en de opdracht top opleveren.  

 

Persoonlijke assistentie is een stap naar groei voor jouw onderneming!

 

We kijken uit naar een waardevolle samenwerking.

Hartelijke Groet,

Lianka Vermeulen
Hannie Aalbrechtse


To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
T: +31 6 25 14 17 11‬
E: info@tagd.nl
W: www.tagd.nl

Afbeelding Team _To Assist, Grenzeloze D